Fetö gibi Haçlı taşeronu Mandacılığı savunan işgalcilerin mevzisi olmuş.

Tekke ve zaviyeler kapatılmış Diyanet ve İHL, İlahiyat kurulmuş ama dinin ve dindarın yakasından düşmeyip ısrarla Türk milletinin din adamı ve manevi ihtiyaçlarını gidermek Allah’ın dininin öğrenilmesini sağlayacak yapılar bu sefer mandacı müstemlekeci dincilerin iştahını kabartmış öncelikli hedefi olmuş.

Fetö gibi teşebbüsler hiç ama hiç bitmemiş beşinci kol iştahları sürekli kabarmış din ve dini kurumlar dinci güruhun sızma istismar alanı olmuştur.

Samimi dindarı ayırma konusunda başarılı olunamayınca yaranın kanaması hiç bitmemiştir.

Dinin doğru öğrenilmesi samimi dindarın korunması dinden geçinenin ayırılması çözülmesi gereken en büyük dini sorunlardan biri ve ülkenin yumuşak karnı olmuştur. Dini bilgiden yoksun Cumhuriyet’in kuruluş değerleri üzerinden istismar siyaseti yaparak Atatürkçülük, Laiklik Kemalizm adı altında din düşmanlığı Fetö, Kaplancı Truva atı yapıların ekmeğine yağ sürmüş bitmeyen iftira karalama algı operasyonlarına davetiye çıkarmıştır.

Halbuki Atatürk her konuda olduğu gibi burada da çok doğru yerden başlamıştır. Atatürk etnik kışkırtma ayaklanma ile işgalcilerin Truva atı taşeronu ahaliyi tek millet yaptığı gibi Diyanet’i kurarak bütün Müslümanı camide birlik etti.

Osmanlı’nın son dönemindeki dini dağınıklık çok doğru yorumlanmış o günkü Fetöcü yapılar kapatılmış imamlar maaşa bağlanıp, camiler dini cazibe birleştirme aynı safta herkesin toplandığı gözde mekanlar olmuştur.

Süreç ilerleyen zamanda iyi yönetilemeyince Alman istihbaratı Kaplancı vb. ABD Fetö İsrail farklı cemaat yapılarına çengel atmış beşinci kol faaliyetleri bu alanda da hiç boş durmamıştır.

Türkiye coğrafi konumu Türk milletinin misyonu tarihi milli ve manevi misyon ve referanslarımız düştüğümüz çukurdan Türk İslam dünyasını kurtarma potansiyeli olan bu necip millet hiç boş bırakılmamıştır.

DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!

Aslında bugün küresel ve bölgesel operasyonların gerçek tasfiye hedefi Türk milleti ve Türkiye’dir.

Çünkü umut Türk milleti ve Türkiye’dir. O yüzden din maskesi ile Türk’e operasyon var.

Halbuki Türk’e düşman Müslüman, Müslümana düşman Türk olamaz!

Aktörlere bakın alnında bu okumayı yapabilecekler için bu yazılıdır.

Sabri ŞENEL

 

 

Editör: TE Bilisim