Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Değerli Dostlarım Arkadaşlarım;

Değerli Başkanım, Ağabeyim Doç. Dr. Namık Kemal Kurt rahmetli olmuştur. 

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi iken rahmetli Hikmet Aygün ve rahmetli ağabeyim Prof. Dr Acar Sevim ile yanına gidip Kadıköy Türk Ocağı'nın Başkanı olmasını istemiştik, bu yoğunlukta yapabilirmiyiz bilemiyorum demişti. Sonunda ikna ettik ve tam 15 yıl beraber yol yürüdük onlarca kez Ankara da toplantılara katıldık.

Delicesine gönül verdiği MHP den 1999 ve 2002 Genel Seçimlerinde  Milletvekili Adayımız oldu. 2009 Ataşehir MHP Belediye Başkan Adayımız oldu. Aramızdaki samimiyeti bilenler ameliyat olacak yakınları için bana söylerlerdi bende ağabeyime iletirdim. Bayrağını Milletini Devletini seviyor mu sen şahitmisin? diye sorardın.

O zaman hemen hastahaneye gelsinler görüşelim derdin. Şahidim hiçbir ihtiyaç sahibinden ameliyat parası almadın. Türk Ocağı Kadıköy Başkanıyken Prof. Dr.Turan Yazgan'ı ve Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nu her davet edişimizde kapıda karşılardık ve bana derdin ki; Bu güzel insanlar Türk Dünyasının Aksaçlılarıdır gönüllerini hoş tutmak lazım.

Zeki gardaşım hele Turan hocamın kaybı Türk Dünyası için yıkım olur derdin..

Şimdi de seni kaybettik Kurt Ağabeyim...

Ya peçetelere yazdığın şiirleri, el çabukluğu ile selpak mendillere çizdiğin Türk Ocağı Seminercilerinin Karikatürlerini nasıl unutacağız. Bu peçeteleri günü geldiğinde sergileyelim Başkanım dediğimde tabiki derdin şimdilik saklayalım der çekmecene kilitlerdin. Şimdi kimbilir nerelerdeler ..

Ya bizim gönlümüze çizdiğin güzel portreler!!! Gönül İnsanıydın Canım Ağabeyim, Başkanım...

İnşallah hakkını helal etmişsindir bizlere. Varsa bizim hakkımız helal olsun. Acar ağabeyime de selam söyle. Nurlar içinde yat Allah mekanını cennet eylesin.  

Doç. Dr. Namık Kemal KURT Hocamız Memleketi Sivas- Zara'da 21 Haziran Pazar Günü Sivas  Defnedilecektir... 
Camiamıza Sabır ve Başsağlığı Diliyorum. “

Zeki Severoğlu

Editör: TE Bilisim