Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan ve MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu ayrı ayrı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek. (17.30-11.00-16.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Başbakanlık Resmi Konut'ta ayrı ayrı kabul edecek. (12.30-14.30-16.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, laikliğin Anayasa’ya girişinin yıl dönümü dolayısıyla Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki etkinliğe katılacak. (10.30-Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak başkanlığındaki ‘CHP İş Dünyası Grubu’ Adana’da bazı ziyaretlerde bulunacak, il binasında basın toplantısı yapacak. (10.00-Adana)

EKONOMİ

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, THY’nin yeni kargo terminalinin açılışına katılacak. (14.00-İstanbul)

DÜNYA

- ABD Dışişleri Başkanı John Kerry, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroshenko ve diğer Ukraynalı yetkililerle bir araya gelecek. (Kiev)

- NATO savunma bakanları toplantısı yapılacak. (Brüksel)

- Tayvan’da TransAsia’ya ait uçak düştü. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. (Taipei)

GÜNCEL

- Birleşik Metal İş Sendikası 29 Ocak'ta başlattıkları grevin hükümet tarafından durdurulmasını protesto edip Başbakanlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na faks çekecek. (12.30-Bursa)

- Edirne’de Meriç ve Tunca nehirlerinin taşması sonucu meydana gelen sel felaketi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Edirne)

- Denizli’de 3 arkadaşı ile birlikte bindikleri botun Menderes nehrinde alabora olması sonucu kaybolan Hava Pilot Üsteğmen Burak İz’i arama çalışmaları devam edecek. (Denizli)

KÜLTÜR-SANAT

- 65. Berlin Uluslararası Film Festivali başlayacak. (Berlin)

SPOR

- Türkiye Kupası gruplarında 6. ve son hafta maçları Sivas Dört Eylül Belediyespor-MKE Ankaragücü, Sarıyer-Adana Demirspor, Bursaspor-Centone Karagümrük ve Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.30-18.00-20.00-Sivas-İstanbul-Bursa-Rize)

- Beşiktaş, Türkiye Kupası maçı ile Süper Lig’in 19. haftasında karşı karşıya geleceği Çaykur Rizespor maçı için Trabzon’a, oradan da karayolu ile Rize’ye geçecek. (İstanbul)

- Süper Lig takımlarının hafta sonunda oynayacakları 19. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Editör: TE Bilisim