Doğu Türkistanlılar Muhacirin insan değil mi?

İlla Suriyeli mi olmak gerekiyor?!

Ekmeğimizi mağdur olan herkesle paylaşalım bu insanlık, Müslümanlık görevimiz ama özellikle ailemizin fertleri olan Türk milletinin fertlerini bağrımıza basmak bir millet, bir aile olmanın olmazsa olmaz şartı ve vazgeçilmez görevi boynumuzun borcudur.

Yani mazlum, mağdur olan gözden ırak olunca gönülden de mi ırak olur?

Yanımızda olan Irak ve özellikle Suriyeli kardeşlerimiz mağdur da, Çin zulmü altında inim inim inleyen yarım asrı geçen soykırım, akla hayale gelmedik işkence, katliam sindirme asimile politikaları karşısında bu insanların sahibi kim olacak?

Bırakın Türk kimliğini insanca yaşamaktan mahrum bu mazlumlar Çin’in alnında kara leke. Türk İslam dünyasının ilgisizliği utanç vericidir. O insanlar kaderi bizden ayırdığı aynı soyu, kanı, geni taşıyan özne. Öz kardeşlerimiz, soydaşlarımız, dindaşlarımız, kandaşlarımızdır..

Onlara kör, sağır, dilsiz olmak dilsiz şeytan rolüne soyunmaktır. Türk olmak suç mudur?!

Bu insanlar Türk olduğu için mi gündeme alınmıyor?!

Anadolu garip çaresiz mazlumların bağrı sinesi kucağıdır. Biz koynumuzda hep yılan besledik birazda kardeş besleyelim. Bu nasıl kardeşlik, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık yardımı?!

Hak etmek için illa Arakanlı, Suriyeli, Filistinli mi olmak gerekir?!

Elbette kardeşlerimiz ama Doğu Türkistan’ı Türkleri unutmak, ihmal etmek, savsaklamak gaflettir, dalalettir, ihanettir.

Anadolu’ya mazlum Türkler öncelik hakkına sahip olmalı zira onların Türk milleti ile hiç bir etnik derdi olmaz.

Siyonist etnik fitnenin aleti olmaz. Bu vatanı, devleti, bayrağı, milleti, son damla kanlarına kadar savunurlar.

Elbette herkes kendi ata baba topraklarında insanca özgürce Müslümanca yaşamalı ama bir zulüm, haksızlık karşısında gönülleri Türkiye’de çarpanlara evleri olan Anadolu sonuna kadar açık olmalı.

Yarın Hatay, Urfa vb.. illerde bu doğurma oranı ile etnik sorun yaşanmayacağını kim garanti edebilir? Bunu abuk-subuk kamufle edilmiş siyasal İslamcılık evrensel insanlık değeri mazereti ile pas geçmek bu topraklara ihanet, geleceğe fitneye davetiye çıkarmaktır.

Gelsin mazlum Türkler. Madem ekmeğimi onlarla da paylaşalım yoksa Türk mazlum olmaz mı? Sizi gidi alçak etnik ırkçı, siyonist beslemeler.

Türk deyince feleğiniz şaşıyor. Evet, Hakkari’den Ağrı, Hatay, Urfa o topraklarda Bitlis vb.. illerde bu mazlumlar olmalı, kardeşlik binlerce yıl ebedi olmalı. Aksi takdirde etnik fitne demoğrafik yapı küresel bir sopa olarak kafamıza inmeye devam eder.

Kanlı bölünme oyunu evlatlarımızı almaya devam eder.

Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”

Bu yazıyı okuyan iyi okumalı. Vicdanına hak adalet balansı yaptırmalıdır!

Mazlum Türkler ile Türkiye arasına kurulan köprüden ülkemize gelen her Türk evladı etnik problemlerin tek çözümüdür zira bu doğurma oranları ile ülkeyi biz savaşta değil hastanelerin doğum hanelerinde kaybediyoruz.

Bunu yok kabul edenin Türk milleti ile etnik kuyruk acısı vardır.

Evet, bütün mazlum Türkler yetim çocuklar Güneydoğu’ya aksi takdirde Suriye üzerinden ya da PYD’ye kurdurulan 2. İsrail üzerinden ülkeye kanlı bir gelecek hazırlanıyor.

Bunun takipçisi destekçisi olmayana yazıklar olsun!

 

 

Editör: TE Bilisim