Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen olayda, Uğur Esen, 19.'cu yaş gününde arkadaşlarıyla sanayi sitesinde bulunan oto servisinde toplandı. Gençler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine grupta bulunan bir kişi, doğum gününü kutlayan Esen'e iş yerinden aldığı tornavidayı sapladı. Ağır yaralanan Esen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Bornova ilçesi 2. Sanayi Sitesi 352 sokakta bulunan bir oto servisinde meydana geldi. 16 Şubat 1994 doğumlu olan Uğur Esen, 19.'cu yaş gününü arkadaşlarıyla kutlamak istedi. İddialara göre, gençlerden birinin çalıştığı oto servisinde buluşan 6 kişi, bir süre eğlendi. Daha sonra doğum gününü kutlayan Esen ile kimliği henüz açıklanmayan bir arkadaşı arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği açıklanmayan zanlı oto servisinde bulunan tornavidayı alarak Esen'e sapladı. Kanlar içinde yerde kalan Esen, diğer arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Esen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası bölgede Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından detaylı bir araştırma yapıldı. Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sırasında Esen'le birlikte oto servisinde bulunan 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 6 şüpheli arasında Esen'i tornavida ile öldüren zanlının da bulunduğu, Esen'i kimin öldürdüğünün 6 kişinin ifadesinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Gözaltına alınan 6 kişi sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Doğum gününde öldürülen Uğur Esen'in cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE KUTLAMALARI YANITLAMIŞ

Doğum gününde öldürülen Uğur Esen'in sosyal paylaşım sitesinde bulunan sayfasında son paylaştığı mesajı, "Doğum günümde parmağım çatladı, bu kadar mı olur ki" oldu. Esen ayrıca internet sitesinde doğum gününü kutlayan arkadaşlarının kutlamalarına da yanıt vermiş.

Editör: TE Bilisim