Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Adana'da polisten kaçan aracın içinden 150 kilogram esrar çıktı. Polis, Hasan S.'yi (35) bir evin merdiven boşluğunda kaçırdığı esrar çuvallarının arasında yakaladı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde yaşandı. Öğretmenler Bulvarı üzerinde uygulama yapan Asayiş ve Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri, 01 BKH 23 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçtı. Polis de şüphelendiği aracı takip etti. Polis, Yeşiloba Mahallesi'nde ara sokaklara kaçan aracı bir süre sonra gözden kaybetti. Telsiz anonsları üzerine bu mahalleye sevk edilen Emniyet Asayiş ekipleri ve Yunus timleri çalışma başlattı. Bu sırada kapısı açılan otomobilden 2 çuval yola düştü. Polis, bu arada esrar satıcıları için havadan arama başlattı. Çuvallarda esrar olduğu belirlendi.

Kaçan otomobil, Yeşiloba Mahallesi 46175 Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu. Esrar yüklü aracın sürücüsü ise yanına aldığı iki çuvalla kaçmayı başardı. Polis çembere aldığı mahallenin ara sokaklarında evleri kontrol etmeye başladı. Esrar satıcısı olduğu ileri sürülen Hasan S.'yi saklandığı bir evin merdiven boşluğunda, çuvalların arasında gizlenmiş halde yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli Şakirpaşa Polis Merkezi'ne getirildi. İşi olmadığını söyleyen şüpheli, "Devletimiz bize iş vermiyor biz de yapıyoruz ne yapalım" dedi. Ele geçirilen 150 kilo ağırlığındaki esrar Şakirpaşa Polis Merkezi'ne çekildi. Soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim