MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Balyoz Davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Orgeneral Ergin Saygun’un kızı babasının ameliyatının başarılı geçtiğini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Hastanesi’ne getirilen Balyoz davası sanığı emekli Orgeneral Ergin Saygun’un kalp ameliyatının başarılı geçtiği kaydedildi. Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Saygun’un kızı Ece Saygun, “Doktoru ameliyatın güzel geçtiğini ve kendileri için başarılı bir olduğunu söyledi. Bu 3. ameliyat, ilk 48 saat çok önemli. Bu gece uyutulacak.” diye konuştu.

Babasının hayati tehlikesinin devam ettiğini anlatan Ece Saygun, “Babamı buradan canlı çıkarmak istiyoruz. Doktoru olumlu konuştu. Ben babamı birazcık tanıyorsam inatçıdır o, uyanır. Bu gece uyutacaklar. Ama yarından itibaren ilaçları azaltarak peyderpey uyandırmaya çalışacaklar. Tam 8,5 saattir ameliyatta idi doktoru ona da teşekkür etmek istiyorum. Ameliyatı inanılmaz bir özveriyle çok ince ince yaptıklarını söyledi.” açıklamasında bulundu. Babasının 67 yaşında olduğunu hatırlatan Ece Saygun, “Babamda kalp yetmezliği, akciğer yetmezliği, şeker ve tansiyon hastalığı var. Bu ameliyattan babamın sağ çıkmış olması bu doktorların mucizesidir. Kalp kapakçığı komple değişti.” dedi.

Editör: TE Bilisim