Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
Kocaeli'ndeki bir eczanenin camını kırarak uyuşturucu niteliğindeki ilaçları çalan 2 kişi, ilaçları kullandıktan sonra girdikleri mescitte uyuyakalınca yakalandı.

İzmit Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kuruçeşme'deki iki ayrı eczanenin camının kırılarak uyuşturucu niteliğindeki bazı ilaçların çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, yaptığı araştırmalar sonucu olayın şüphelileri Muhammet Ç. (20) ve Kadir E. (19) isimli şüphelileri yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, söz konusu 2 kişinin geçen hafta Kocaeli Devlet Hastanesi'nde istedikleri aynı nitelikteki ilaçları reçeteye yazdırmayan doktora kızarak hastanenin camını kıran şahıslar olduğunu belirleyerek, tekrar aramaya başladı. Şahıslar birkaç gün sonra yine aynı eylemi gerçekleştirdi. Kuruçeşme Yenimahalle mevkiinde İnkilap Caddesi üzerinde bulunan bir eczaneye giren şahıslar, 30 kutu hap çaldı.

Polis, şahısları SEKA Devlet Hastanesi'nin mescidinde, kullandığı hapların etkisiyle uyurken yakaladı. Daha önce de bir camide yakalanan Muhammet Ç.(20) ve Kadir E.(19) ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim