YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Yazar Mehmet Paksu, Peygamberimizin hayatında ve ahlakında, her meslek ve seviyeden insanın örnek alabileceği yönler bulabileceğini ifade etti.

    Antalya’nın Finike ilçesinde Peygamber Efendimiz’in (sav) hayatı anlatıldı. Yeşilyurt Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan konferansa yoğun ilgi gösterildi. Salonu tıka basa dolduran Peygamber sevdalıları, Kainatın Efendisi’nin aile hayatını heyecanla diledi. Katılımcıların çoğunluğunu gençler ve çocukların oluşturdu.

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Finike Girişimci İşadamları Derneği’nin (FİGİAD) organize ettiği konferansa, ilahiyatçı-yazar Mehmet Paksu katıldı. Kur’an-ı Kerim dinletisi ile başlayan programda Fethullah Gülen Hocaefendi'nin dilinden ‘Medinenin Gülü’ adlı şiir dinletisi ile liseli öğrencisinin naad okumasıyla devam etti. Daha sonra kürsüye gelen yazar Paksu, Peygamber Efendimiz'in (sav) örnek ahlakı, 'Kur’an ve sünnette kadın ve aile hayatı' konusunda dinleyicileri bilgilendirdi. Paksu, "İnsan olarak O'nun hayatından alacağımız sayısız fazilet ve güzelliklerin yanında kendi mesleğimizi ve toplumdaki yerimizi ilgilendirecek yüzlerce dersi de alabiliriz." dedi.

Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu'nun da katıldığı program sonunda Mehmet Paksu dinleyicilerine kitaplarını imzaladı.

Editör: TE Bilisim