Emekli polis sevgilisi ve torununu rehin aldı! İddiaya göre, 2 çocuk babası emekli trafik polisi telefonda tartıştığı sevgilisinin evine giderek sevgilisi Ayşe T. ile 4 yaşındaki torununu rehin aldı. Korku dolu anların yaşandığı bölgeye gelen Özel Harekat Timleri, uzun uğraşlar sonucu emekli polisi ikna etti.

Olay, Maltepe Fındıklı Mahallesi Göksu Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. İddialara göre, emekli trafik polisi Murat Ç., daha önce telefonda tartıştığı sevgilisi Ayşe T.'nun yaşadığı eve geldi. Eve giren 2 çocuk babası Murat Ç., Ayşe T.'yu darp ettikten sonra koluna kelepçe takıp ağzını da bantlayarak bir odaya kilitledi. Çıkan gürültü üzerine apartman sakinleri durumu 155 polis ekiplerine bildirdi. Polislere kapıyı açmayan adam, Ayşe T. ve 4 yaşındaki erkek torununu rehin aldı. Bunun üzerine olay yerine Özel Harekat Timleri ile itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sokağın giriş çıkışını kapatan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, üzerinde 3 adet tabanca bulunan Murat Ç.'i ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu çocuğu bırakan adam kadını bırakmayacağını ve silahla vuracağını söyledi. Polis yaklaşık 3 saat sonra Murat Ç.'i ikna etmeyi başardı. Murat Ç. polis tarafından gözaltına alınırken, Ayşe T. ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı.

160 BİN LİRA BORCU VARMIŞ

2 yıl önce emekli olan Murat Ç.'in, 160 bin TL de kredi kartı borcu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”

"BU POLİS AMCA BENİ KURTARDI"

Olay sonrasında 4 yaşındaki torun Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne getirildi. Bir polisin kucağında taşıdığı çocuk, "Bu polis amca beni kurtardı" diyerek polisi öpmesi ise dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim