Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Saraylı Deprem Konutları'nda oturan emekli polis memuru 59 yaşındaki Selim Bağcı, kapı komşusu uzman çavuş 34 yaşındaki uzman çavuş Serhat Yakar'ı av tüfeği ile öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

ARALARI GÜRÜLTÜ NEDENİYLE BOZULDU

Bir süre önce eşinden boşandığı için yalnız yaşayan uzman çavuş Serhat Yakar ile kapı komşusu emekli polis Selim Bağcı'nın arası, yüksek sesli müzik dinleme ve gürültü nedeniyle çıkan tartışmalarla açıldı. 

İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...

ÖNCE ONU SONRA KENDİNİ VURDU

Dün akşam saatlerinde apartman girişinde karşılaşan Serhat Yakar ile Selim Bağcı aynı nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine emekli polis memuru Selim Bağcı, evinde bulundurduğu av tüfeğiyle uzman çavuş Serhat Yakar'a ateş etti. Serhat Yakar olay yerinde yaşamını yitirirken Selim Bağcı, tüfeğin namlusunu başına dayayıp tetiği çekti ve olay yerinde can verdi.

KOMŞULARI ŞOKE OLDU

Polis ekipleri ve ambulanslar olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrolde ikisinin de öldüğü anlaşıldı. Yakın komşuları, yaşanılan olaylar karşısında şoke olmuşken, uzman çavuş ve emekli polisin zaman zaman gürültü nedeniyle tartıştıklarını belirtirken, emekli polis Selim Bağcı'nın olay sırasında evde yalnız olduğunu, eşinin geçirdiği bir ameliyat nedeniyle İstanbul'daki yakınlarının yakında bulunduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim