Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
İstanbul’da, bir apartmanın bodrum katında ölü bulunan Emlakçı Volkan Ünal cinayetiyle ilgili, Ünal'ın iş ortağı olan kadın ile 2 kişi gözaltına alındı. Ünal’ın iş ortağı ve sekreteri olan Nebahat K., cinayeti Bayram Ü. adlı kişi işlediğini iddia etti. Bir diğer şüpheli Harun T. ise, cinayeti Nebahat K.’nın işlediğini söyleyerek, “Nebahat beni aradı. Gel Volkan’ı öldürdüm. Cesedi saklayalım.” dediği öğrenildi.

Pendik Kaynarca Mahallesi’nde Volkan Emlak’ın sahibi Volkan Ünal’ın cesedi, oturduğu apartmanın bodrumunda bulundu. 4 gün önce yaşanan olayla ilgili yapılan çalışmada yüz ve omzunda darp izleri görülen Volkan Ünal’ın öldürülmüş olabileceği ihtimalini değerlendiren polis, soruşturma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturmada Ünal’ın iş ortağı ve aynı zamanda sekreteri olan Nebahat K. ile Harun T. isimli şahıs gözaltına alındı. İfadesi alınan Nebahat K., cinayeti Ünal ile sorunları olan Bayram Ü. adlı kişinin işlediğini iddia etti. Nebahat K., iddiasında; “Bayram Ü., bizim iş yerinde çalışıyor gözüküyordu. Ve sigortası yatırılıyor gözüküyordu ancak Volkan sigortasını yatırmıyordu. Bunu öğrenen Bayram Ü. ile Volkan arasında sorunlar başladı. Cinayeti o yüzden işledi.” dedi.

Nebahat K.’nın bu iddiaları üzerine Bayram Ü. de gözaltına alındı. Bayram Ü., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Cinayetle bağlantısı olmadığını söyleyen Bayram Ü., cinayet saatinde başka yerde olduğunu söyledi. Polis yaptığı çalışmada Bayram Ü.’nün cinayet günü olay bölgesine gitmediğini tespit etti. Olayla ilgili sürdürülen soruşturmada Harun T.’nin verdiği ifadede farklı bir iddia ortaya atıldı. Harun T. Polise olay günü cep telefonundan kendisini Nebahat K.’nın arayarak yardım istediğini söyledi. Harun T., “Telefonla beni iş yerine çağırdı. Ben dükkana gittiğimde Volkan ölmüştü. Nebahat bana, 'Volkan’ı öldürdüm. Onu dışarı atalım yardım et bana' dedi. Ben de cesedi taşımaya yardım ettim. Kendisiyle cesedi iş yerinden çıkartıp aynı binadaki bodrum katın merdiven altına bırakıp çıktık.” dedi.

İfade işlemlerinin ardından 3 kişi de adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim