İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
T.C. yazısının resmi kurum isimlerinin önünden kaldırılmasına tepkiler sürerken, bir skandal da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaşandı. Emniyet’in Vatan Caddesi’ndeki merkez binasının üzerinde yazan dev “Ne mutlu Türküm diyene” tabelası indirildi. Yıllardır binada asılı bulunan tabelanın bina dış cephe tadilatı sırasında indirildiği belirtilirken tekrar yerine takılmaması dikkat çekti. Tabelanın indirilmesini açılım sürecinde verilen tavizlere bağlayan vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdi: “Artık kendi ülkemizde Türküz demeye çekinir hale geldik.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu yıllarda ifade ettiği “Ne mutlu Türküm diyene” sözü nasıl oluyor da indirilebiliyor? Bunlar teröristlere verilmiş tavizler. Başbakan, ‘Pazarlık yapmadık. İmralı’ya hiçbir şey vermedim’ diyor ama aslında Türklüğümüzü, benliğimizi verdi.”

Kaynak:Sözcü

Editör: TE Bilisim