YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Beşiktaş Spor Kulübü'nde bir süre kalecilik yapan 16 yaşındaki Servet Dündar'ı bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki Emre G.'nin iki gün önce tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Emniyet, iki genç arasındaki kavganın 'kız meselesi'nden kaynaklandığını açıkladı.

Beşiktaş Spor Kulübü'nde bir süre kalecilik yapan 16 yaşındaki Servet Dündar'ın 28 Şubat 2015 tarihinde bıçaklanarak ağır yaralanmasıyla ilgili Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde soruşturma başlatılmıştı. Basın Protokol Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, olay günü bir restoranda akrabası ile yemek yemeye gelen Serhat Dündar ile aralarında kız meselesi yüzünden önceden bir husumet bulunduğu öğrenilen Emre G. ve arkadaşları arasında yaşanan arbede sonucunda olayın meydana geldiği belirtildi. Olaya karıştıkları belirlenen Adem O. (24), Serhat G. (22) isimli şüpheliler 06 Mart 2015 tarihinde, Emre G. isimli şüphelinin ise 08 Mart 2015 tarihinde Sultangazi İlçesinde yakalandığı bildirildi.

Bahse konu olayla ilgili gözaltında bulunan şahıslardan Adem O. ve Serhat G. emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Şüpheli Emre G. ise 8 Mart 2015 tarihinde sevk edildiği Bakırköy Adliyesinde verdiği ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim