MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Batı Anadolu’nun en iyi 11. sınıf öğrencileri, Körfez Dershaneleri organizasyonuyla Gediz ve Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde yarıştı. Yapılan YGS deneme sınavına büyük bir katılım oldu. Sınav; İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Denizli, Burdur, Muğla ve Antalya’dan 11. sınıfta okuyan en başarılı 800 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

    Organizasyonla ilgili bilgi veren Körfez Dershaneleri Eğitim Koordinatörü İsa Olgun, "Bu sınavla öğrencilerimize başarının düzenli ve sistemli bir çalışmanın sonucu olduğunu göstermek istedik. Ayrıca rekabet ortamının başarıyı ve kaliteyi artırdığını düşündüğümüz için bölgenin en iyi öğrencilerini bir araya getirdik.” dedi.

    Sınavdan sonra yapılan ödül töreniyle sınavda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Sınavın Antalya ayağında seminer veren Körfez Dershaneleri Eğitim Koordinatörü Savaş Sonkaya, başarıya giden yolu anlattı. Sonkaya, başarının tesadüf eseri olmadığını bilinçli düzenli ve zamana yayılmış bir çalışmanın başarıyı getireceğini belirtti.

    Sınavda derece yapan öğrencilerden Fatih Doğan, "Böyle prestijli bir sınava katılmış olmak ve bu havayı teneffüs etmek motivasyonumuzu arttırdı. Körfez Dershaneleri’ne teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim