Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
Kayseri’de bedensel engelli 15 yaşındaki Ayşenur, biriktirdiği harçlığını seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Milli İttifak oluşturan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a gönderdi. Kamalak adına Ayşenur’u ziyaret eden partinin il yönetimi, genel başkanının selamını ve teşekkürünü iletti.

15 yaşındaki bedensel engelli Ayşenur, Milli İttifak oluşturan SP ve BBP, Kayseri’de düzenlenen aday tanıtım toplantısında harçlıklarından artırarak biriktirdiği parayı SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’a bir zarf içinde göndermişti. Genel başkanının talimatı ile Kayseri il teşkilatı Ayşenur’u evinde ziyaret ederek, genel başkanın selamını iletti ve teşekkür ederek kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

İl yönetiminin ziyareti sırasında bir sürpriz de yaşandı. İl Başkanı Mahmut Arıkan, SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile telefonla görüşerek, aday tanıtım töreninde anlamlı bağışı yapan Ayşenur’un yanında olduklarını ve kendisiyle görüşmek istediğini iletti. Bunun üzerine de Kamalak ve Ayşenur kısa bir telefon görüşmesi yaptı. Kamalak, Ayşenur’un bu azmi ve kararlılığından ötürü kendisine Saadet Partisi ve Milli Görüş Hareketi adına teşekkür ederek, acil şifalar diledi.

Editör: TE Bilisim