İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
 MHP Lideri Devlet Bahçeli Mersin'de halka seslendi. Bahçeli Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Bahçeli "Biz yürüdükçe haram zadeler kaçacak delik arayacaklardır.
Biz yürüdükçe Erdoğan sünecektir. Biz inançlı kadrolarımızla yürümeye başladık. Bu yürüyüş korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür. Bu yürüyüş namusluların yürürüşüdür. Gelin bu şerefe siz de dahil olun. Hırsıza, istismarcıya bizimle yürü Mersin!" ifadelerini kullandı.   İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları: Hakkınız olan sizde olmayan milli servet nerelerdedir? Ben söyleyeyim. Ayakkabı kutularındadır. Vakıf kasalarındadır. Villalardadır. Soyguncular sizin üzerinizden geçinmiştir. Rüşvetçiler milli iradenin bağrını delmiştir. AK Parti organize vurgun çeteleri olarak Türkiye'yi 4 bir yandan sarmıştır. Havuzcu iş adamları köşeyi dönmüştür. 17-25 Aralık çetesi parayı bulmuştur.  "GÜNAHKARLIKLAR ZİRVEYE ÇIKMIŞTIR" İslam ahlakından nasibini alamayan ne kadar süblin varsa günahkarlıkta zirveye çıkmıştır. İranlı kaçakçıyı hayırsever ilan etti. AK Partili bir milletvekili çıktı. İnternetteki ses kayıtları doğru olsa bile inanan yok açıklamasında bulundu. AK Partili meşhur bir danışman insan yolsuzluk yapabilir diyecek kadar çürüdü.

Mersin'in iyi tanıdığı eski bakan uzay gemisi yapmak istiyorlar sözünü kullanırken yüzü kızarmadı. 17-25 :Aralık aile boyu rüşvete battığının bir miladıdır. Milletimiz kara paracılara senin önünde ben yatarım diyen bakanlara ilk defa rastlamıştır.  "HARAM SALTANATI KURULDU" Türk siyasi hayatının görnediği bir haram saltanatı kurulmuştur. Bu pislikleri örtme çabalarına yönelik girişimler mantıksızdır. Tabelere dubolaj demek işe yaramayacaktır. Adaleti karartma girişimi ter tepecektir. Polislerin zindana mahkum edilmesi hırsızlık gerçeğini örtmeyecektir. Ankara'da hırsız vardır. Hırsız iktidardadır. Bu devran 7 Haziran'da dönecektir. Mersin bunun için yürüyüşe geçecektir. Bizim yürüyüşümüz milliyetçi ruhun yükselişidir. Rüşvetlerin kökünü kurutacağız.  "BİZ YÜRÜDÜKÇE ERDOĞAN SÜNECEKTİR" Biz yürüdükçe haram zadeler kaçacak delik arayacaklardır. Biz yürüdükçe Erdoğan sünecektir. Biz inançlı kadrolarımızla yürümeye başladık. Bu yürüyüş korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür. Bu yürüyüş namusluların yürürüşüdür. Gelin bu şerefe siz de dahil olun. Hırsıza, istismarcıya bizimle yürü Mersin!  BAHÇELİ, CHP'LİLERDEN OY İSTEDİ Ülkemiz kötüye gidiyor. İstikbaliniz için birlikte yürüyelim. CHP'ye oy veren vatandaşlarım çağrım sizedir.

MHP'yi iktidara taşımak için oy verecek misiniz? Mersin'in kiminle yürüyeceği çok şükür berraklaşmıştır. Aziz vatandaşlar Davutoğlu dünkü Balıkesir konuşmasında partisini Kuvayı Milliye olarak anlattı. AK Parti yabancılaşmadır. Türkiye 2002'den sonra esaret altında bırakılmıştır.  Sisi, Mursi'ye idam kararı verdi. Ancak Erdoğan ve AK Parti Hükümetinden ses gelmedi. Bu iktidar uzun süre Rabia işaretini kullanarak rant sağlamaya çalıştılar. Hem içerde hem dışarda. Silahı eline alan yüzlerce katil sınırmızdan girip çıkarken bu zihniyet hangi tezgahın içeirisndeydi. Davutoğlu hükümetinin gizli dönemlerinde gerçekleştirilen operasyonların altından devletin zirvesinde bulunanlar çıkamayacaktır. Hükümet aklını başına almalıdır. Milli sınırlarımıza gereken değeri vermelidir. Bunların yürüdüğü yol kin ve ihanettir.

Editör: TE Bilisim