Geçen hafta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bazı programlarını iptal eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Çanakkale’de özel önlem alındı. 18 Mart Stadyumu’nda Başbakan Erdoğan’ın oturacağı bölüm, rüzgar geçirmesin diye özel camekanla çevrildi.

Başbakan Erdoğan, rahatsızlığına rağmen Çanakkale programını iptal etmedi ancak ilde özel önlemler alındı. Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda Erdoğan ve bakanların oturduğu protokol bölümü, cam bölmeyle çevrildi.

Camekanın, sürekli esen rüzgarıyla bilinen Çanakkale’de Başbakan Erdoğan’ın hava koşullarından olumsuz etkilenmesini önlemek amacıyla yaptırılarak stada monte edildiği öne sürüldü.

İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

Öte yandan törenlerin yapıldığı 18 Mart Stadyumu’nda kuş uçurtulmadı. Stadyuma giden tüm yolları kesen polis ekipleri, tören alanına gelen vatandaşları sıkı bir aramadan geçirdi.

Stadyumun üzerinde bir helikopter sürekli uçuş yaparken, stadyum içerisinde kameralarla donatılmış bir araç tribünleri kontrol altında tuttu.

Editör: TE Bilisim