İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ters şeride giren otomobil ile karşıdan gelen aracın arasında kalan motosikletli sürücüsü hayatını kaybetti, kaza anı özel halk otobüsünün kamerasına yansıdı.

Kaza saat 21.09 sularında Yeşiltepe Kepez yolunda meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan 67 TL 377 plakalı otomobil sürücüsü Nedim Çetin (45) ters şeride girerek ilerlerken bu sırada karşı yönden gelen Emin Ersoy'un (40) kullandığı 67 LL 467 Plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sırasında iki otomobilin arasında kalan 34 FZ 8263 plakalı kurye motosiklet sürücüsü Erhan Demircan (25) yolun ortasına fırladı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Hafif yaralanan sürücü Nedim Çetin'in hastanede yapılan kontrolünde 108 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan diğer otomobil sürücüsü Emin Ersoy ise ikinci ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı özel halk otobüsüne ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden evli ve 2 yaşında bir çocuğu olan Erhan Demircan'ın sosyal medyada, trafik kurallarına uymayan sürücülerin sebebiyet verdiği kazaları paylaştığı ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim