İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Hatay'ın Erzin ilçesinde, Şehir Stadyumu'nda kısa süre önce başlatılan çalışmalar sona erdi. Daha önce koltuk bulunmayan Şehir Stadyumu'na bin koltuk döşendi.

Erzin Kaymakamı İskender Yönden'in talimatıyla Şehir Stadyumu'nda başlatılan çalışmalar tamamlandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta mücadele ve şampiyonluk mücadelesi veren eden Erzin Belediyespor'un müsabakalarını oynadığı Şehir Stadyumu'na bin kişilik koltuk takıldı.

Spor yaparak büyüyen çocukların diğer akranlarına göre daha başarılı olduğunu belirten Kaymakam İskender Yönden, ''Bu tesisler gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yaparak ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunarak, kötü alışkanlıklardan da uzak durmalarını sağlayacak. Daha sağlıklı sporcuların yetiştirilmesi adına tesislerin yapılmasını önemsiyoruz, spor demek ahlak demek, kendini ve geleceği tanımak demektir. Çocukların enerjisini sporla atamazsanız, başka bir şekilde bu enerjilerini dışarı çıkaracaklardır spora yatırım yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz bilgili ve donanımlı nesillerin gelişimini sağlamaktır. İlçemizde gençliğe ve spora verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak, ilçemizde bugüne kadar olmayan bin kişilik üstü kapalı oturma koltukları olan tribün yaptırdık.” dedi.

Editör: TE Bilisim