DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!

Ağır kış şartlarının yaşandığı ve kar kalınlığının bir metrenin üzerinde olduğu Erzincan'da avcılar, aç kalan yaban hayvanlarını unutmadı. Erzincan Merkez Avcılar, Balıkçılar ve Doğa Sporları Derneği üyesi 15 avcı, Erzincan Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle birlikte Ergan Dağı eteklerinde yaban hayvanları için yemleme çalışmasına katıldı.


Uzun uğraşlar sonucu dağlık alana ulaşabilen ekipler, aç kalan keklikler için doğaya yaklaşık 1 ton yem bıraktı. Erzincan Merkez Avcılar, Balıkçılar ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Adem Sarıaslan, soğuk hava ve kar yağışından dolayı aç kalan yaban hayvanlarının yiyecek bulma konusunda zorlandıklarını ve birçoğunun öldüğünü hatırlatarak, “Bu gibi olumsuzlukların önlerine geçmek ve hayvanların yem bulmada sıkıntılarını ortadan kaldırmak amacıyla, dernek üyelerimiz, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte doğaya düzenli olarak yem bırakmaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim