DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
AK Parti Erzurum Yerel Yönetimler Birim Toplantısı Müceldili Konağı'nda gerçekleştirildi. İlçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, "AK Parti'li belediyeler olarak halkımıza başarılı hizmetler sunduk." dedi.

    Yerel seçimlere bir yıl gibi bir zaman kala AK Parti'li belediyeler Yerel Yönetimler Birim Toplantısı'nı gerçekleştirdi. 2 aşamalı olarak düzenlenen toplantının basına açık olan kısmında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2014 seçimleri öncesinde bir araya gelerek eksiklikleri çıkarmak varsa sorunlara çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ifade etti.
    
    Türkiye'de seçimlere hazır tek siyasi partinin kendileri olduğunu ifade eden Küçükler, "Seçimlere hazırız. En hazırlıklı partiyiz. Seçimlere 1 yıl var. Bu süreyi iyi değerlendirmek lazım." dedi. İlçe belediyeleri ile envanter çalışması yaptıklarına da değinen Küçükler, "Mart ayından itibaren ilçeleri dolaşmaya başlayacağız. Envanterlerimizi çıkarttık. Eksikliklerimiz nelerdir bunları tespit ettik. Yeni çıkan Büyükşehir Belediyesi Yasası kapsamında ilçe belediyelerimizle iyi bir entegrasyon sağlayarak seçime gireceğiz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum'un AK Parti'nin Türkiye'deki en önemli kalelerinden birisi olduğuna da dikkat çekerek, "Erzurum'da partimizin yüzde 75 oyu var. Şehrimizde her 4 kişiden üçü AK Parti seçmeni. Türkiye de AK Parti'nin kalesiyiz. Bu başarıda samimiyet ve alınteri var. İl genelinde bir belde hariç hepsi AK Parti'li. AK Parti'li belediyeler olarak halkımıza başarılı hizmetler sunduk, bundan sonra da hep beraber sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Editör: TE Bilisim