DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası dolayısıyla Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Poyraz, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu ifade etti.

Ziyarete çalışma arkadaşları ile gelen Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’ı MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Poyraz, ziyarette verginin önemine ve kutsallığına dikkat çekti. Vergilendirilmiş kazancın helal olduğunu belirten Poyraz, "Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Verginin kutsallığını bilmek çok önemli." dedi. Poyraz, Vergi Haftası nedeniyle özel ve tüzel kişilikleri ziyaret ederek verginin önemini anlattıklarını ve çeşitli etkinliklerde bulunduklarını belirtti.

MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Bekmez de çalışan, üreten ve kazanan toplumların devlete vergi ödemesinin vatandaşlık görevi olduğunu kaydetti. Bekmez, vergi ödemenin sosyal ve ahlaki vatandaşlık borcu olduğuna dikkat çekerek,"Vatandaşlık görevinin gereği ekonomik kazanç elde edenler vergisini zamanında ve eksiksiz ödeyerek devlete vatandaşlık görevini en iyi şekilde yerine getirmiş olur." dedi.

Editör: TE Bilisim