İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Erzurum’da geçen hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle hayat şartları zorlaşırken, zaman zaman da renkli görüntüler oluşturuyor. Yolun kenarına park edilen bir araba yağan kardan dolayı adeta görünmez hale gelirken, vatandaşlar kar altında kalan arabanın fotoğrafını çekmeyi ihmal etmiyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Erzurum’da termometreler gündüz en yüksek sıcaklığı eksi 11 derece olarak gösterirken gece hava sıcaklığının eksi 25'i bulması bekleniyor. Erzurum’da Narmanlı Mahallesi’nde yolun kenarına park edilen araba, yağan kardan dolayı adeta görünmez hale geldi. Arabanın sadece ön ve arka taraflarının görünmesi nedeniyle yoldan geçen vatandaşlar kar altında kalan arabanın fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmiyor.

Ayrıca çatılarda oluşan buz sarkıtları kaldırımda yürüyen halkın can güvenliğini tehdit ediyor. Bazı esnaflar ağaçlara yapıştırdıkları uyarı yazılarıyla buz sarkıtlarına karşı vatandaşı uyarıyor. Bazıları da kendi imkânlarıyla buz sarkıtlarını kırmaya çalışıyor.

Editör: TE Bilisim