Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Esenyurt’ta koli ve kutu imalatı yapan işyerinin depo bölümünde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği alevler yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı. Yangın, büyük çapta maddi hasara yol açtı.

Akçaburgaz Mahallesi Alüminyumcular Sanayi Sitesi’nde (ALKOP) bulunan koli ve kutu imalatı yapılan işyerinde saat 01.00 sıralarında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İşyerinin kağıt deposu olarak kullanılan bölümünde başlayan yangını fark eden güvenlik görevlisi durumu itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede yangın adresine gelen Kıraç İtfaiyesi’ne bağlı ekipler yetersiz kalınca olay yerine çevre ilçelerden de çok sayıda ekip sevk edildi.

Yangın itfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yanan işyerinin sahibi Mustafa Kemal Akkaya, yangını kendisini arayan güvenlik görevlilerinden öğrendiğini ve olay yerine geldiğini aktardı. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini dile getiren Akkaya, yangın sırasında işyerinde kimsenin bulunmadığı bilgisini verdi. Akkaya, yangında ölen ya da yaralananın olmadığını belirtti. Maddi hasara sebep olan yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Editör: TE Bilisim