DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Talip Bulutlar (29) isimli öğretmen Gaziantep'te gözyaşları içinde toprağa verildi.

Şanlıurfa'da, Üçkonak İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmen Talip Bulutlar (29) ile aynı köyde sözleşmeli öğretmenlik yapan eşi Nazmiye Bulutlar (28), sobadan sızan gazdan zehirlendi. Hayatını kaybeden Talip Bulutlar, memleketi Gaziantep’te, Bahattin Nakıboğlu Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'a defnedildi. Meslektaşları ve görev yaptığı köydeki vatandaşlar, Talip öğretmeni son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze törenine sedye ile gelen Nazmiye Bulutlar (28), gözyaşına boğuldu. Eşine son kez el sallayarak, “Seni çok seviyordum.” dedi.

Baba Yaşar Bulutlar da gözyaşlarını tutamadı. Yaşar Bulutlar, “Kalk Talip, ölüm sana yakışmadı. 30’u gördün oğlum, ne var ya” diye konuştu. Talip öğretmenin görev yaptığı köyden cenaze namazına gelen İbrahim Akça, merhum öğretmenin okulun her türlü ihtiyacını karşıladığını dile getirdi, köy olarak ondan razı olduklarını kaydetti.

Cenazeye katılan Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, “Urfa’da eğitim camiası gerçekten deriden sarsıldı. Böyle çok basit bir şekilde arkadaşımızın hayatını kaybetmesi, eğitim camiasını derinden üzdü. Acımız çok büyük. Ailesine ve öğretmen arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Bir daha inşallah böyle bir olay yaşanmaz diye umut ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim