Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Uşak’ın Sivaslı ilçesinde dün sabah saatlerinde, işyerinde 17 yıl önce ayrıldığı eşi M.Ö. (56) tarafından 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Nermin Şen (48), Selcikler beldesi mezarlığında defnedildi. Zanlı M.Ö.'nün, eşini öldürmeden önce, “Nermin, babası Hasan ve gelinleri Hasibe’yi öldürüp intihar edeceğim.” dediği yönündeki ihbar doğrultusunda jandarma tarafından, cenaze töreninin yapıldığı yerde ve baba evinde güvenlik önlemleri alındı.

Cenazede bulunan Şen’in annesi Münire Şen, “Allahım, senin şiddetin büyüktür. Ah benim kuzum.” diyerek ağıt yaktı. Şen, “Nasıl devlet, bu devlet? Daha ne diyeyim, neden korumadılar çocuğumu?” şeklinde tepki gösterdi. Törenden sonra ise Nermin Şen’in evinde bulunan kız kardeşi Ümmü, “Ekmekleri rahat yiyemedin ablam. Tuttuğun dallar ellerinde kaldı. Çoluğunun çocuğunun başında oturamadın ablam.” diyerek ağladı. Öldürülen Nermin Şen’in erkek kardeşinin eşi olan Hasibe Şen de, “Dört beş aydır savcılığa çıktık, dilekçe verdik. Hakim ve savcıyla görüşüldü. Sağlığında sahip çıkmadılar, şimdi cenazesine bakmaya geliyorlar. Kaç defa adliyeden aşağıya inemedi ablam. Beni aradı, 'Gel al' diye, beraber indik. Postaneden dışarı çıkamadı. Haberleri olduğu halde postanenin kapısına, resmi bir kuruma niçin bir güvenlik dikmediler? Bunun sorumluluğunu nasıl ödeyecekler? Bir gün önce akşam telefonla konuştuğum insanın bugün cenazesini yıkadım.” diye konuştu. Erkek kardeşi Sadık Şen ise sadece, “Kadınlar ölmesin.” demekle yetindi.

Sivaslı'daki PTT şubesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Nermin Şen, dün saat 08.00 sıralarında işyerine gelmiş, eski eşi M.Ö. de arkasından koşarak içeriye girip bıçaklamış ve kaçmıştı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatılırken zanlı M.Ö.'yü yakalama çalışmaları devam ediyor.
Editör: TE Bilisim