MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Ege Üniversitesi (EÜ) öğrencileri, Van’ın Erciş ilçesine bağlı Yukarı Işıklar Köyü İlköğretim Okulu’ndaki eksiklikleri gidermek için başlattıkları kampanyada topladıkları malzemeleri gönderdi.

EÜ Eğitim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra söz konusu okula atanan Mehmet Horozoğlu, gördüğü eksikliklerin giderilmesi için EÜ Bilgisayar Kulübü ve Gateway Öğrenci Topluluğu’na ulaşarak destek istedi. Öğrenciler de desteği bir kampanyayla daha geniş hale getirmek için kolları sıvadı. Gelir elde edebilmek için kermes düzenlediler. Kermese gösterilen yoğun ilgi, düşünülen yardımın sınırlarını aştı. Şimdiye kadar bin kitap topladıklarını belirten kulüp üyeleri, kermesten elde ettikleri gelirle de kırtasiye malzemeleri, projeksiyon aleti ve bilgisayar satın alarak Van’a gönderdi. EÜ Bilgisayar Kulübü Başkanı Alim Göral, projeye katkıda ve yardımda bulunan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Van’daki kardeşlerimizin mutluluğu için kampanyaya tam gaz devam edeceğiz.” dedi. Göral, hedeflerinin ilköğretim okuluna bir bilgisayar daha almak olduğunu belirterek, sponsor olmak isteyenlere çağrıda bulundu.

Editör: TE Bilisim