İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Iğdır'da görev yapan bir polis memuru, ev arkadaşını öldürdükten sonra canına kıydı.

Edinilen bilgilere göre, Iğdır'a tayini çıkan polis memuru Muhammed K. (27), bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı Mimar Sinan Ortaokulu'nda görevli matematik öğretmeni Can Yücel A. (27) ile ev tuttu. Ev arkadaşlığı yapan ikili arasında kira parası nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre, Muhammed K.'nın kendisine ait kredi kartını habersiz şekilde alarak kullanmasına sinirlenen öğretmen Yücel A., durumu polise bildirdi, daha sonra evin kilidini değiştirdi. Birkaç gün polis memuru arkadaşlarında kalan Muhammed K. ise Yücel A.'yı takip ederek, Atatürk Caddesi'nde bulunan eve girmeyi başardı.

Burada ev arkadaşıyla tartışmaya başlayan Muhammed K., tartışmanın büyümesi üzerine beylik tabancasıyla öğretmen arkadaşına ateş etmeye başladı. Öğretmen Yücel A. başına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Ev arkadaşını öldüren Muhammed K., ardından silahıyla intihar etti.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ve İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Çirit olay yerine gelerek konu hakkında bilgi aldılar. Savcının olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Editör: TE Bilisim