Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Bağcılar’da, ev sahibinin çıkmasını istediği kiracı, eşyalı olarak kiraladığı evi ateşe verdi. Yangında can kaybı yaşanmadı. Binanın üst katlarında mahsur kalan vatandaşlar itfaiye tarafından kurtarıldı.

Güneşli Evren Mahallesi Osmanlı Sokak’ta bulunan Yücel Apartmanı’nın bodrum katında kiracı olarak yaşayan Yılmaz G.'den (40), ev sahibi dairesini boşaltmasını istedi. Eşyalı olarak kiraladığı daireyi boşaltmak istemeyen Yılmaz G. ile ev sahibi arasında tartışma yaşandı. Yılmaz G., daha sonra evi boşaltmayacağını söyleyerek içeri girdi. Evde bulunan eşi ve bir çocuğunu dışarıya gönderen öfkeli kiracı, iddialara göre tiner dökerek bodrum kattaki daireyi ateşe verdi. Alevlerin biranda tüm daireyi sarması üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını söndürdü. Binanın üst katlarında yoğun dumandan mahsur kalan vatandaşlar da tahliye edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucunda söndürüldü. Bodrum kattaki dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bu arada, ev sahibine kızarak daireyi ateşe veren Yılmaz G., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim