Komünizm ve Faşizm sadece Doğu Türkistan için yaşıyor. Çin’e tepki koymayana Türk’ün hakkı haram olsun! Korkak Aciz Susana Ne Türk nede adam denir! Dünyada yabani hayvanı timsahı koruyan örgütler bile var nerede ise zulüm gören insan yok artık komünizm bitti ama sadece Doğu Türkistan Türkleri istisna kaldı! Dünyanın tek süper gücü Türklerken ABD Rusya AB İsrail hele Çin’in yaptığını biz hiç bir millete yapmadık utanın kudurmuş alçaklar! Dünya mazlum, İslam dünyası Müslüman, Türk dünyası Türk ve mazlum arıyorsa işte Doğu Türkistan Türkleri öldürülüyor!

AYAĞA KALK EY İNSANLIK!

Mahalle akraba ve komşumuzda kapı tokmağına bu zulmü duyurmak için vurulmamış isek sahipsiz çaresiz insanların ahı bizi tutarsa işimiz çok zor! ABD önce Kürdistan (2.İsrail) kuracakmış(!) sonra Doğu Türkistan’ı(!) umudunu buna bağlayan mankurtların Çin ve ABD’nin canı cehenneme! ABD Çin’e karşı Doğu Türkistan Türklerini kullanma isteği zulmü Çin adına görmeme dilsiz şeytanlığı haklı kılmaz. Helak olan kavimlerin alamet-i Çin’de Türklere yapılan zulümle zuhur ediyor zalimlerin zulmüne sessiz kalmakla ortak ve dilsiz şeytan olmayalım! Dünyada Türk’e ve mazluma sahip çıkmayana Anadolu’da yarın kim sahip çıkar? Türkü ve mazlumu savunmakla ayakta kalırız. Tükürün Çin’e Pekine Hitleri Mussolin’i ve Stalin’i geçen insanlığın ender gördüğü Türkü katleden zalime! Çin’in Türk’e zulmüne bakar kör duyan Sağır mankurt ve dilsiz şeytan olmak ne Türklük ne Müslümanlık nede insanlıktır! Çin’in Türk’e zulmüne sessiz kalan Türklük insanlık Müslümanlık vicdanı iki cihanda hesap verecek

BU NASIL KORKU ACZ VE SORUMSUZLUK?

Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”

Çin’in Türklere zulmü için insanlık Türklük ve Müslümanlık hatırlatması yapamayan yönetici ve siyaset kurumu sınıfta kalmıştır! Filistin zulmü için ayağa kalkan vicdan Çin’de Türklere yapılan zulüm ve işkenceye susuyorsa bu ne Türklük, ne İslam ne de insanlık vicdanı değildir! Doğu Türkistan’da Türk’e zulüm ve işkenceye susan, ne din Allah’ın dini ne de insanlık, sadece insanca yaşamak Türk’e çok mu?

Ey Allah’ım! Mazlumlar sana emanet, zalimler sana havale… Uyuma Ey insanoğlu! Doğu Türkistan’da Türkler değil işkenceyle İnsanlık ölüyor. Kaşgar, Bakü, Tebriz, Ankara ve Saray Bosna Turan hattını savunamazsak bizi zor günler bekliyor. Türk ve mazlum insanca yaşamalı.

Editör: TE Bilisim