Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Turkuaz Şirketler Grubu Kurucusu ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplü gençlere girişimcilik konferansı verdi. Kavuncu, başarılarını ve girişimcilik konusunda yapılması gerekenleri Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde anlattı.

İş dünyasının zorluklarını anlatan İsmail Kavuncu, pratik zekanın, disiplinli çalışmanın, sorumluluk alabilmenin, lisan bilgisinin önemli olduğunu vurguladı. Kendi yaşamından örnekler veren Kavuncu, iş hayatındaki başarısının işi sevmekten ve sahip çıkmaktan meydana geldiğini dile getirdi. "Eğer işinize sahip çıkmazsanız siz onu değil, o sizi bırakır." diyen Başkan Kavuncu, kariyer için basamakları tek tek çıkmak gerektiğini ifade etti. Kavuncu, "İş hayatında iletişim kurmak çok önemli. Başarılı olmak içinse pozitif olmak, yapacağınız işi sevmek, çok çalışmak, yabancı diller öğrenmek, istediğiniz alanda üniversite eğitimi almak gerekir." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim