Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bağlı Çaylıoğlu Kelçe köyünde 2011 yılında asker konvoyunda 2 yaşındaki torununu aracı ile ezerek ölümüne sebebiyet veren Muhtar Yakup İnal, 1 ay önce aracını sattı, bugün sabah da beylik silahı ile hayatına son verdi.

Ereğli' ye bağlı Çaylıoğlu Kelçe köyü Muhtarı Yakup İnal, 2011 yılında asker konvoyunda 67 TN 855 plakalı otomobili ile geri manevra yapmak isterken 2 yaşındaki torunu Azra Cengiz’i fark edemeyerek ezmiş ve küçük çocuk hayatını kaybetmişti. Aradan geçen 4 yıl içerisinde acı olayı unutamayan ve son günlerde psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan muhtar Yakup İnal, olaydan sonra binmediği otomobili 1 ay önce satmış ve bugün sabah namazına kalktıktan sonra beylik silahı ile şakağına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Silah sesini duyan ve Yakup İnal'ı aramaya başlayan eşi ve yakınları,i İnal'ı kanlar içerisinde buldu. Yakınlarının haber verdiği sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaptıkları müdahalede Yakup İnal'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma olay yerin inceleme ekiplerinin de geldiği olay yerinde hayatını kaybeden İnal'ın cenazesi Ereğli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Yakup İnal'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Muhtar Yakup İnal'ın 5 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim