Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Fatih Üniversitesi Mezunları Derneği üyeleri topladıkları yardımlarla ‘Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye’ kampanyasına destek verdi. Toplanan yardımlar Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine gönderdi.

Fatih Üniversitesi Mezunları Derneği (FÜMED) üyeleri ülkelerinden iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan Suriyeliler için yardım kampanyası düzenledi. Kampanyada toplanan yardımlar Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere Kimse Yok Mu Derneği İstanbul Şubesi'ne teslim edildi. FÜMED üyeleri kendi aralarında çalışma başlatarak ‘Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye’ kampanyasına destek verdi. Dernek üyeleri arasında başlatılan çalışmada yaklaşık 800 adet battaniye, giysi, ayakkabı ve kuru gıda malzemeleri toplandı.

FÜMED üyesi Mehmet Emin Çakmak topladıkları yardım hakkında bilgi verdi. Çakmak, “Dernek olarak toplumsal sorumluluk adı altında Suriye’ye ‘1 Ekmek 1 Battaniye’ kampanyasına destek verdik. Dernek olarak yaklaşık 800 adet battaniye, kuru gıda, çocuk giysisi ve ayakkabı yardımında bulunduk. Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla yardımlarımızı gönderiyoruz.” diye konuştu. Derneğin genel sekreteri İsmail Kılıç ise bu yardımın diğer üniversiteler ve akademik çevrelere örnek olması gerektiğini belirterek, “Fatih Üniversitesi mezunları çok anlamlı bir çalışmaya imza attılar. El ele vererek bit tır dolusu yardım toplandı.” dedi.

Kimse Yok Mu İstanbul Şubesi 'Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyası kapsamında 12 TIR yardım malzemesi topladı. Kampanyaya FÜMED üyeleri yanı sıra Burç Koleji ve Florya İş Adamları Derneği'de destek verdi.

Editör: TE Bilisim