Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Fatih Küçükpazar'daki bir kahvehaneye ateş açıldı. Saldırıda bir kişi yaralandı. Yaralı ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 2 kişiyi yakalamak için operasyon başlattı.

Demirtaş Mahallesi Küçükpazar Caddesi üzerindeki bir kahvehaneye yönelik saldırı 21.00 sıralarında gerçekleşti. Kahvehane önüne gelen kimliği belirsiz iki kişi, kahvehanede oturanların üzerine ateş açtı. Saldırganlar daha sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı. Saldırıda şahısları erken fark eden bir kişinin uyarısı üzerine kahvehanede oturan vatandaşlar yere yattı. Bir kişi omzuna isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralı, olay yerine çağırılan ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Çevik Kuvvet polislerinin de çevre güvenliği aldığı görüldü.

Olay yerini güvenlik şeridi ile çeviren polis ekipleri kahvehane içinde ve çevresinde delil çalışması yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Editör: TE Bilisim