Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Fatih'te bir otelde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Yangında bazı müşterilerin saunada mahsur kaldığı öğrenildi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Yangın saat 20.00 sıralarında Laleli Vidinli Caddesi 14 numara üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, otelin sauna bölümünde sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Alevler kısa sürede saunayı kaplarken, ihbar üzerine olay yerine Fatih ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin diğer katlara ulaşmasını engelledi. Yangın sırasında saunada bulunan bazı vatandaşlar büyük panik yaşadı. Aşağıya inemeyen ve peştamalla kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar, saunanın güvenli bölümlerine sığındı. Ardından pencereye çıkan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kurtarıldı. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmazken, sağlık ekipleri tedbir amacıyla bölgede hazır bekletildi.

İtfaiye ve polis ekipleri, otelde çıkan yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilisim