Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir
Merhum müzisyen Barış Manço, ölümünün 14. yıldönümünde Muğla'nan Fethiye ilçesinde de unutulmadı. Belediye hoparlöründen çalınan şarkıları ve dev ekranlarda gösterilen klipleriyle anıldı.

Fethiye Belediyesi tarafından gelenek haline getirilen anma biçimiyle vatandaşlar ,bu yıldönümünde de güne Barış Manço şarkılarıyla başladı. Gün boyunca belediye hoparlöründen onun şarkıları çalındı, ilçenin çeşitli yerlerindeki dev ekranlarda klipleri yayınlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Barış Manço'nun Türkiye'nin ölümsüz kültür bakanı olduğunu söyledi. Halkın gözünde, Türk kültürünü dünyaya yayan ve yaşatan birisi olduğunu vurgulayan Başkan Saatcı, ona büyük bir özlem duyulduğunu aktardı. Bu özlemi hafifletmek için kendi çaplarında bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Fethiye Belediyesi olarak her ölüm yıldönümünde anıyoruz. Barış Manço’nun güzel şarkılarını halkımızla paylaşıyoruz. LED panolarda onunla ilgili anılarımızı tazeliyoruz." dedi.

Öte yandan ölüm günü 2 Şubat olan Milliyet Gazetesi eski Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı Abdi İpekçi de yine belediye tarafından anıldı.

Editör: TE Bilisim