Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası ülke genelinde başlatılan operasyonların ardından, örgüte ait evler, öğrenciler tarafından bir bir boşaltılmaya başlandı.

Aksaray’da bazı apartmanlarda, FETÖ tarafından kiralanan hücre evlerinde yaşayan ve bina sakinleri tarafından "öğrenci" olarak bilinen şahısların, gece saatlerinde ortadan kaybolduğu öğrenildi. Öğrencilerin ev anahtarlarını ise, ikinci eşya satan iş yerlerine bıraktığı belirtiliyor.

Bina içerisindeki evi boşaltan ikinci el eşya satan iş yeri işletmecileri, “Tanımadığımız bazı gençler bize gelerek öğrenci olduklarını ve mezun oldukları için de evi boşalttıklarını, kalan eşyaları da satmak istediklerini söylediler. Bizlerde bu işin ticaretini yaptığımız için bu evi boşaltıyoruz. Ancak, son günlerde bu şekilde bir çok ev boşalmaya başladı. Yaşanan hareketlilik, bizleri de şüphelendirmeye başladı” dediler.

Aynı apartmanda oturan bina sakinleri ise, “Bizler, apartmanlarımızda örgüt evleri istemiyoruz. Düzgün bir öğrenci ise, devletin yurtları var, oralara gitsinler. Apartman olarak karar alıp, artık öğrenci diye gelenlere daire verilmemesini sağlayacağız. Vatan hainlerini aynı çatı altında görmek istemiyoruz” şeklinde konuştular. Cihan

Editör: TE Bilisim