Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman gazetecilere yaptığı açıklamada “Demba Ba gidebilir, bizim için bir sakıncası yok" şeklinde konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kartal Yuvası isimli Beşiktaş mağazasının açılışını Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptı. Açılışa Orman’ın yanı sıra Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Eski Adalet ve İç işleri Bakanı Mehmet Ağar ve Palmali Holdig’in Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov da katıldı.

“GÖKHAN TÖRE BU YILDA BEŞİKTAŞ’DA”

Açılış öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Orman, Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin satıldığı 68’inci mağazasını Bodrum’da açtığını ifade etti. Stadyum’un yapımı ve transferlerle ilgili soruları cevaplayan Fikret Orman şu sözlere yer verdi: “Stadyumun yapımı devam ediyor. 20 Eylül’de Stadı açacağız. Gökhan Töre’yi bırakmayacağız bu sene de Beşiktaş’ta kalacak böyle bir niyetimiz yok.” dedi.

Demba Ba ile ilgili soruları da cevaplayan Orman, “Gazetelerde çıkan yazılar doğru ise gidebilir yani bizim için hiçbir sakıncası yok. Konu henüz bize gelmedi, bize gelince bakarız.” şeklinde cevap verdi.

Bir gazetecinin Demba Ba’nın İngiltere Futbolunun, Türk Futbolun’dan daha iyi olduğunu söylediği sorusu üzerine Orman, “Demba Ba demek ki gitmek istiyor” cevabını verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri ile ilgili olarak ise Orman, Yıldırım Demirören’e destek vereceklerini açıkladı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirip Beşiktaş forması imzalayan Orman, kokteylden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim