İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi (EÜ) Kampüsü'nde çıkan olaylarda öldürülen Fırat Çakıroğlu'nun davası başladı.
20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi Kampüsü'nde ülkücü gençler ile PKK sempatizanları arasında çıkan olayda öldürülen Ülke Ocakları üniversite sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Fırat Çakıroğlu'nun davası başladı. Cumhuriyet Savcısı Zeki Polat'ın hazırladı iddianame İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede isimleri geçen biri tutuklu 32 kişi hakim karşısına çıkacak.


ÇAKIROĞLU'NU ÖLDÜREN NURULLAH S.'YE MÜEBBET HAPİS İSTEMİ

Çıkan olayda 23 yaşındaki Fırat Çakıroğlu'nun atardamarı kesilmiş ve hastaneye varamadan yolda hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlısı Nurullah S. tutuklanmıştı. Savcı Zeki Polat, hazırladığı iddianamede tutuklu bulunan cinayet zanlısı Nurullah S. için "kasten adam öldürmek, örgüt adına suç işlemek, örgüt üyeliği ve yaralama" suçlarından müebbet ve 69 yıl, diğer 31 sanık için ise "yaralama, mala zarar verme, delilleri yok etme, gizleme veya değiştirme" suçlarından ise 5 ila 48 yıl arasında hapis cezaları talep etmişti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Olayın davasında, duruşma sürecinde olay çıkmaması için polisin geniş güvenlik tedbirleri aldı. İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda alınan geniş güvenlik tedbirleri de dikkat çekti.

MHP'DEN ÖNEMLİ İSİMLER DE KATILIYOR

Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetinin İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmasına, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Atila Kaya ve  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile birlikte çok sayıda ülkücü katılıyor.

Editör: TE Bilisim