Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Elazığ’da eğitimin niteliğini geliştirmek, öğrencilerin öğrenme başarılarını artırmak ve daha ileri düzeyde öğrenim görme fırsatları sunmak amacıyla, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğü arasında 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı.

Rektörlük Makamında düzenlenen protokol imza törenine, Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı ve Basın mensupları katıldı.

Protokol imza töreni öncesi bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, yapılan protokol ile öğretmen ve öğrencilerin Üniversitenin kütüphanesinden, elektronik veri tabanlarından, kampüsünden ve üniversitedeki çeşitli öğrenci kulüplerinin ortak sosyal etkinliklerinden yararlanacağını belirterek, Fırat Üniversitesi ile yapılan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolün birçok alanda işbirliğini içerdiğini ifade ederek, bu protokolün Milli Eğitim Bakanlığı ile YÖK arasında uygulanan bir proje olduğunu söyledi.

Vali Muammer Erol da, protokolün Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü‘ne hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol tarafından 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı.

Editör: TE Bilisim