Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Denizli’de dün, saatteki hızı 75 kilometreye varan fırtınada Hacı Ahmet Paralı İlkokulu'nun çatı duvarının kantinin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden kantin çalıştırıcısı Kamile Öztürkmen (50), Honaz ilçesine bağlı Emirazizli köyünde toprağa verildi.

Köy camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Denizli Vali Vekili Abdullah Acar, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Mevlüt Kocatürk ve Reşat Erdoğan Hacı Ahmet Paralı İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Öğütçen, Müdür Yardımcısı Metin Tekin, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede merhum Öztürkmen’in eşi Cengiz Öztürkmen, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Namazın ardından cenaze, evinin önünde de dua edildikten sonra köy mezarlığında defnedildi.

Bu arada Hacı Ahmet Paralı İlkokulu'nda teknik ekiplerin çatının çökme sebebini araştırdığı, okulun bir gün daha valilik tarafından tatil edildiği bildirildi. Dünkü fırtınada okulun çatı duvarının prefabrik kantin binasının üzerine düşmesi sonucunda bir kişi ölmüş, yedi kişi yaralanmıştı. Yaralıların, kaldırıldıkları hastanelerden taburcu edildiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim