Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Mersin’in Silifke ilçesinde fireni patlayan kamyonet karşı şeritten gelen otomobile çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Silifke Mara karayolunda meydana geldi. Silifke istikametine giden plakası alınamayan İsmet Yalçın(27) idaresindeki kamyonet, fireni patlayınca karşı yönden gelen Murat Karabıyık'ın (35) kullandığı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yolun sağ şeridine savrulurken, kamyonet ise sol şeritten çıkarak durabildi. Kazada sürücü Karabıyık ile otomobilde bulunan Ramazan Durkun (25) olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan Mustafa Topuz( 27), Şeref Hakan Arıkan (24), Sami Kılıç (27) ve şoför İsmet Yalçın yaralı olarak Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilin içinde sıkışan Ramazan Durkun’un cesedini çıkartmak için uzun süre uğraştı. Kazazedelerin yakınları ise acılı haberi duyunca sinir krizleri geçirdi. Jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, yol yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı.
Editör: TE Bilisim