@fuatavnifuat, "KÇG’nin operasyon ekibiyle, algı ekibi iki koldan çalışma yürütüyor. Operasyon ekibi Ala-Fidan’ın, algı ekibi Varank’ın kontrolünde." dedi.

Fişlenen polislerin Doğu'ya gönderildiğini söyleyen Fuat Avni, Doğu’ya gönderilen emniyet mensuplarının listesinin PKK'ya verildiğini söyledi. 

"Fidan-Ala fişledikleri emniyet mensuplarını Güneydoğu ve Doğu’ya gönderdi ve tamamen savunmasız bıraktı." diyen @fuatavnifuat, "Operasyon ekibi, polisini ve vatandaşını örgütün kucağına bırakmakta tereddüt etmezken algı ekibi de ‘abi-ablalar’ üzerine plan yapıyor." bilgisini paylaştı. 

İşte Fuat Avni’nin Twitter hesabından yaptığı o açıklamalar;

1. KÇG’nin operasyon ekibiyle, algı ekibi iki koldan çalışma yürütüyor. Operasyon ekibi Ala-Fidan’ın, algı ekibi Varank’ın kontrolünde

2. Yeni planlar devreye sokuluyor. Fidan-Ala fişledikleri emniyet mensuplarını Güneydoğu ve Doğu’ya gönderdi ve tamamen savunmasız bıraktı.

3. Fidan’ın örgüt içindeki adamları vasıtasıyla Doğu’ya gönderilen emniyet mensuplarının listesi örgüte verildi. Kuzu kurda teslim ediliyor.

4. Fişlenip Güneydoğu ve Doğu’ya gönderilenlerin çoğu KCK operasyonlarını yapan ve Çözüm Süreci’ni tıkayan kişiler diye lanse ediliyor.

5. KCK içindeki MİT’çiler Emniyetçi’lerin yanı sıra fişlenmiş işadamlarına da her türlü baskıyı uyguluyor. KCK adıyla para cezası kesiliyor.

‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’

6. Operasyon ekibi, polisini ve vatandaşını örgütün kucağına bırakmakta tereddüt etmezken algı ekibi de ‘abi-ablalar’ üzerine plan yapıyor.

7. Varank’ın, Sosyal Medya’da ardından Havuz Medyası’nda uygulamaya koyacağı plana göre Cemaat mensuplarına ahlaksızlık isnat edilecek.

8. Plana göre ‘Abi ve ablalar biraraya gelip ahlaksızlık yapıyor, asıl Mut’a Nikahı bunlar arasında yaygın’ denerek algı çalışması yapılacak

9. ‘Cemaat, Muta’ya karşı değil mi?’ çıkışına ‘MİT bunları tespit etmişti, ahlaksızlıklarını örtmek için böyle davrandılar’ diyecekler.

10. KÇG’nin Cemaat’i kamuoyunda ahlaksız göstermek için yapacağı algının en önemli nedeni okullarına ve yurtlarına kayıtları engellemek.

11. KÇG’nin son toplantısında Dar Oligarklar, ‘Cemaat’i bitirmek için tabanın kafasını karıştırıp dağılmasını sağlamalıyız’ dediler.

Editör: TE Bilisim