MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Galatasaray Üniversitesi’nde, aralarında öğrencilerin de olduğu bir grup, ODTÜ’de çıkan olaylarla ilgili ‘kınama’ yayınlayan üniversite yönetimini protesto etti.

Eylemciler ile üniversitenin güvenlik görevlileri arasında arbede yaşanırken, Rektör Prof. Dr. Ethem Tolga bir açıklama yaptı. Grup, Rektör Tolga'nın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

Türkiye’nin ilk yerli uydusu ‘Göktürk-2’nin uzaya gönderimi için ODTÜ’de düzenlenen törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmasını protesto eden bazı marjinal gruplar, ODTÜ kampüsünde olay çıkarmıştı. Yaşanan bu olay, aralarında Galatasaray Üniversitesi’nin de bulunduğu çok sayıda okul tarafından kınanmıştı. Çok sayıda eylemci ‘kınama’ yayınlayan Galatasaray Üniversitesi’nde protesto gösterisi düzenledi. Grubun kampüse girmesini istemeyen güvenlik görevlileri ile öğrenciler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Gerginliğin devam ettiği okulda Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga bir açıklama yaptı.
Açıklamadan sonra eylemciler, protestolarını kısa süreli sürdürürken, grup, akşam saatlerinde okulu olaysız terk etti.

Editör: TE Bilisim