Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen binlerce taraftar Taksim’e akın etti. İstiklal Caddesi’nde kutlama yapan taraftarların yaktığı meşalelerden göz gözü görmedi. Taraftarlar, şampiyonluğu büyük coşkuyla kutladı.

Galatasaray’ın 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlaması taraftarlarını sokağa döktü. Binlerce sarı-kırmızılı taraftar Taksim’e akın etti. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ni dolduran taraftarlar sevinç gösterileri yaptı. Yakılan meşaleler sebebiyle İstiklal Caddesi yoğun duman ile kaplandı. Adeta göz gözü görmeyen caddede vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Çok sayıda vatandaş, cadde üzerindeki kafe ve restoranlara sığındı.

Çevik Kuvvet ekipleri de kutlamalar sırasında Cumhuriyet Anıtı çevresinde güvenlik önlemi aldı. Galatasaraylıların sevinç gösterileri geç saatlere kadar devam etti.


Editör: TE Bilisim