Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Bu yılın ilk 2 ayında 12 ülkede 14 turizm fuarına katılan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) martta da ITB Berlin, MITT ve UITT gibi önemli fuarlarda Kemer’i tanıtacak.

    Yurtdışı ve yurtiçinde yapılan uluslararası organizasyonlarda Kemer bölgesini ziyaretçilere anlatan GATAB, 6-10 Mart’ta Almanya’da ITB Berlin, 20-23 Mart’ta Rusya’da MITT Moskova ve 27-29 Mart’ta Ukrayna’da UITT Kiev fuarlarına katılacak.

    2013 yılında 30’un üzerinde turizm fuarına katılmayı hedefleyen birlik, ocakta 9 ve şubatta 5 olmak üzere toplam 14 uluslararası turizm fuarında bölenin tanıtımını yaptı. Bu kapsamda GATAB, ocak ayında Hollanda Utrecht Fuarı’na, Avusturya-Viyana, Almanya-Stuttgart, Finlandiya-Matka, Düsseldorf, Polonya-Varşova, Belçika-Anvers, Türkiye-EMITT ve son olarak da İsviçre-Zürih fuarlarında yer aldı. Şubat ayında da İsviçre-Zürih, Almanya-Hamburg, Çek Cumhuriyeti-Prag, Letonya-Riga, Bulgaristan-Sofia ve Sırbistan-Belgrad’da yapılan uluslararası turizm fuarlarında Kemer ve bölgenin tanıtımı yapıldı.

    Üst düzey yöneticilerinin de ziyaret ettiği kemer standlarında turizmciler ve tüm katılımcılar Kemer’deki turizm potansiyeli anlatıldı. Özellikle tur operatörleri ve acentelerin ilgi gösterdiği Kemer standlarında ziyaretçilere detaylı bilgi verildi.

    Ocak ve şubat aylarında gerçekleştirilen turizm fuarlarından iyi neticeyle ayrıldıklarını ifade eden GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, tanıtım hedeflerini yakaladıklarını dile getirdi. Mart ayında da çok önemli uluslararası turizm fuarlarına katılmayı amaçladıklarını belirten Üras, “Ocak ve şubat ayında 12 ülke 14 farklı fuara katılarak Kemer’i dünyaya tanıttık. Önümüzdeki mart ayı da çok hareketli geçecek çünkü Kemer’in turizm potansiyelini doğrudan ilgilendiren Rusya, Almanya ve Ukrayna fuarları var. Rusya ve Ukrayna’da özel standımızla, Berlin’de de özel giydirilmiş otobüslerimizle Kemer’i milyonlarla buluşturup, bölgemizin turizm gelişimine ve tanıtımına hız kesmeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim