MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Gaziantep’te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 22 yaşındaki bir anne ve 1 yaşındaki bebeği hayatını kaybetti.

Kayaönü Mahallesi 66 nolu sokak 40 numaralı apartmanın birinci katında meydana gelen olayda; anne Halime Kurt ve bebeği Ali Kurt, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Fabrika işçisi olan baba Ertuğrul Kurt, gece vardiyasından geldiğinde kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. Eşi ve 1 yaşındaki çocuğunun cansız bedenleri ile karşılaşan Baba Kurt sinir krizi geçirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrılırken, sağlık ekipleri, anne ve çocuğunun öldüğünü tespit etti.

Komşuları ise olayın akşam olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: “Sabahleyin kocası işten geldiğinde kapıyı çalmış, kimse açmadığından kapıyı kırarak içeri girmişler. 2-3 yıllık bir evlilikleri vardı. Hanımı Halime ile 1 yaşında Ali isminde oğlu ile birlikte kalıyordu. 3 senedir komşuyuz. Allah rahmet eylesin.”

Olay yelerine gelen savcının ve polisin incelemelerinin ardından, cenazeler, otopsileri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Editör: TE Bilisim