AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Nurdağı ilçesinde düzenlenen iki farklı operasyonda toplam 154 kilogram 55 gram esrar maddesi ele geçirildi. İki olayla ilgili gözaltına alınan 6 şahıs tutuklandı.

Nurdağı ilçesi Gözlühöyük köyü istikametinden Gaziantep il merkezine doğru giden şüpheli iki araç, polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan aramalarda araçlardan birinin arka koltuğunda ve bagajında 136 kilogram 90 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İlçedeki diğer bir operasyonda, İçerisu köyü mevkiinde bulunan park halinde bulunan bir araca başka bir araçtan siyah renkli poşetlerin taşındığının belirlenmesi üzerine ekipler harekete geçti. Ekipler takibe alınan her iki aracı da durdurarak, araçlarda ayrıntılı arama yaptı. Araçlardan birinde 16 kilogram 665 gram esrar maddesi, diğer araçta ise 400 gram esrar maddesi olmak üzere toplam 17 kilogram 65 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İki olayla ilgili yakalanan 6 şahıs 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim