MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
İzmir’in Çiğli ilçesinde 2 çocuk annesi Gamze Nur Özcan’ı (27) öldürdüğü iddia edilen kaynanası S.P.Ö. (50), gözaltına alındığı Urla ilçesinden sorgulanmak üzere İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirildi.

Cinayet olayı dün Çiğli ilçesi 8039 sokak numara 3’te bulunan evde meydana geldi. İddialara göre, yaklaşık bir hafta önce 2 çocuğuyla birlikte mahalleye taşınan 27 yaşındaki Gamze Nur Özcan, evine gelen kaynanası S.P.Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.P.Ö., eline geçirdiği bıçakla Gamze Nur Özcan'ı, 3 yaşındaki torunu D.Ö.'nün gözleri önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü. Daha sonra kapıyı kapatarak olay yerinden kaçtı.

Eve gelen polis ekipleri Gamze Nur Özcan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay sonrası kaçan S.P.Ö. ise bir süre sonra Urla ilçesi yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. S.P.Ö., daha sonra İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirildi. S.P.Ö., gazetecilerin sorusu üzerine, “Görmediğim bir şeyi yaptığımı söyleyemem ki” diye cevap verdi. S.P.Ö.’nün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim